Avanture - Highlander Rafting Kamp

Loading color scheme

Vrijeme je da odmor provedete u harmoniji sa prirodom, da u svoju sumornu svakodnevnicu uvrstite par nezaboravnih dana u prelijepom prirodnom okruženju, a gradsku vrelinu zamjenite svježim vazduhom i jutarnjom rosom. Vrijeme je da uživate u miru i tišini.

Ostanete bez daha od ogromne količine adrenalina i iskusite bar na kratko život jednog Gorštaka. Otkrijte nove destinacije i izaberite ove godine aktivni odmor. U sumrak dana zaboravite na brige, isključite internet i uživajte pod zvjezdanim nebom, uz žubor Drine i logorsku vatru kampa Highlander.... Stvarajte uspomene vrijedne sjećanja i šta god da pomislite, znajte da „čuda, zapravo, ne krše zakone prirode “ i uživajte!

highlander caption

rafting tara highlander
rafting tara highlander
Na 20 km od Foče i na 5 km do graničnog prijelaza Šćepan polje (BIH/CG) nalazi se rafting kamp „Highlander“.  Smješten na desnoj obali rijeke Drine i ušuškan između grabove šume ovaj kamp predstavlja pravu oazu mira u netaknutoj prirodi, a ujedno i odličnu polaznu tačku za odlazak na rafting, planinarenje, pješačenje, biciklizam ili pecanje. Lokacija kampa je idealna za obilazak Nacionalnog parka „Sutjeska“ i Nacionalnog parka „Durmitor“, i uživanje u avanturističkom turizmu koji pruža potpuno stapanje sa prirodom i uživanje u svim njenim čarima.
01.

Hrana

Narodna poslovica kaže da gostoljubivost podrazumijeva toplinu ognjišta, ukusnu hranu i pravo na tišinu. Upravo sve to možete pronaći u rafting kampu Highlander koji se nalazi odmah pored rijeke Drine. Tišina prirode je čest „začin“ svakog našeg obroka. 

02.

Avanture

Izaberite ove godine Highlander tim i doživite nezaboravni rafting na Tari, Drini ili možda kanjoning kroz Nevidio ili Hrčavku, uživajte u hajking i džip safari izletima kroz NP Sutjeska (obilazak prašume Perućica, Trnovačkog jezera, Maglića, Zelengore) i NP Durmitor (Durmitorski prsten).

03.

Smeštaj

Rafting Kamp Highlander je udaljen 20km od Foče i na svega 5km od graničnog prelaza, Šćepan Polja, između BiH i Crne Gore. Okružen je grabovom šumom i nalazi se na atraktivnoj lokaciji na desnoj strani rijeke Drine.

Ukoliko ste i vi ove godine poželjeli da doživite nezaboravni rafting na Tari, Drini ili možda kanjoning kroz Nevidio ili Hrčavku, uživate u hajking i džip safari izletima kroz NP Sutjeska (prašuma Perućica, Trnovačko jezero, Maglić, Zelengora) i NP Durmitor (Durmitorski prsten) ili izaberete neku od dionica koje pripadaju “Via Dinarica” planinarskoj ruti - na pravom ste mjestu! Spremili smo vam raznovrsnu ponudu za 2021, sa najpovoljnijim cijenama i aranžmanima.

Život ne treba da bude putovanje do groba sa namjerom da se tamo stigne u privlačnom i dobro očuvanom tijelu, već treba uklizati postrance, sav u ožiljcima tijelom potpuno istrošenim, totalno iskorišćenim, koje viče: „Juhu, kakva vožnja!“Highlander Rafting Team
NACIONALNI PARK SUTJESKA

NACIONALNI PARK SUTJESKA

Za jednog Gorštaka teško je ignorisati “zov divljine”, koji polako s proljeća počne da ubrzava puls, a pogled počne da se gubi negdje na horizontu, tražeći planinske masive koji čekaju da ih osvojim.

Kanjon Tare

Kanjon Tare naša “suza Evrope”

Za nas koji živimo u Republici Srpskoj, kanjon Tare nije samo najveći u Evropi ili drugi u svjetu, planinska ljepotica ili “suza Evrope”. Kanjon Tare je i crnogorska, ali i naša “suza Evrope”.

Nacionalni park Durmitor

Nacionalni park „Durmitor“

Da li ste znali da Durmitor potiče od keltskih riječi „dru mi tore“ koje znače "planina puna vode”? Vjerovali ili ne, ali na durmitorskom masivu nalazi se čak 18 ledničkih jezera.